top of page

Flere konserter annonsert [Norwegian]

Arthur Stulien

Dec 29, 2022

Før vi entrer det nye året, har vi noen bekreftede datoer for 2023. Sjekk de ut her!

Forhåpentligvis så har de av dere som kom på konsertene våre i 2022 interesse av å se oss igjen, og vi håper å kunne spille for mange nye fjes i det kommende året!


Etter suksessen i Arendal Kulturhus i oktober, er jeg veldig glad for å kunne meddele at jeg fortsatt blir med videre med gjengen i Keep it Country, denne gangen i Sørlandets storstue – nemlig Kilden Konserthus i Kristiansand! Samme gjengen som sist gang, med fantastiske Rita Eriksen med som gjesteartist! Trykk på bildet for å kjøpe billetter!



I slutten av juni er jeg så heldig å få ta turen til Skjåk Countryfestival for aller første gang, Og det blir ikke bare én konsert, men hele 3 stykker fra 29. juni til 1. juli! Trykk på logoen under for å se de forskjellige festivalpassene!



Når vi kommer til midten av juli, og den herlige norske festivalsommeren, tar vi turen til Norsk Countrytreff på Breim. Det er vår første gang til denne festivalen også, og det blir en heidundrandes affære! Selveste Josh Turner kommer til Norge og Skandinavia for aller første gang, og det blir en ære å dele samme scene som den amerikanske legenden. Trykk på logoen for å sjekke ut billettalternativene!



Det kommer flere datoer utover året, gå inn på www.arthurstulien.com/tour-dates for å få med deg alle sammen!

bottom of page