top of page

NEWS

Reisen hit

Når dette albumet nå er ute synes jeg det er på sin plass å takke alle som har gjort dette mulig. Denne prosessen, og denne reisen kunne vi ikke klart alene, og en stor takk rettes til alle som har vært både direkte og indirekte involverte.

 

Det er rart å tenke på at dette er et produkt av en reise som startet tilbake ved de første strykene på gitaren i 6-7-års alderen, med en liten «boost» i 2015/16, ved deltakelsen i Idol 2016. Ønsket om få være en av de heldige som får lov til å stå på en scene og spille foran et publikum, både det å stå for stemningsmusikk en lørdagskveld eller det å formidle et budskap gjennom en sang med en sterk tekst, var enormt. Påmeldingen til TV-konkurransen så jeg på som det som kunne være det første steget. En stor takk til dommerne: Ina Wroldsen, Gunnar Greve, Sandeep Singh og Øyvind «Vinni» Sauvik for å ha trodd på mine ferdigheter, og sendt meg helt til en topp 50-plassering. Takk til TV2 også, som ga meg god TV-dekning gjennom min fartstid på skjermen.

12743554_10208807862177045_7843432029668

(Skjermdump, TV2)

Det er umulig å ikke dra inn Musikkverkstedet i denne ligningen. Som mange andre barn, unge og voksne har jeg fått muligheten til å tilbringe mye tid i øvingsrom og studio sammen med gode lærere og mentorer med verdensklasse-utstyr. For min egen del har det vært med Sverre Flottorp, Knut André Flottorp, Bjørn Charles Dreyer og Øystein Lauen i spissen. Det har vært fantastisk for min oppvekst, som det har for mange andre unge på Byremo og området rundt!

 

Reisen etter Idol inneholdt et par spillejobber i kriker og kroker, hovedsaklig i Setesdalen, før den nådde kanskje det viktigste holdeplassen: MU60-studiet på Universitetet i Agder. Der møtte jeg på de fremtidige band-medlemmene Hisham Van Touil, Espen Jægersborg, Vetle Magnus Tveit og Petter Berge. Første spillejobben vår tok sted på mitt kjære Byremo i oktober 2016, og det skulle vise seg å være starten på noe spennende. Den følgende vinteren ble ønske om å publisere egen musikk også oppfylt. Singlene Anywhere Else og My Kinda Home ble utgitt i januar og februar, i samarbeid med Eric Pettersen som stod for både miksing og mastring. En stor takk for din dyktighet og villighet til å arbeide sammen. Ikke lenge etterpå stod ny spillejobb på plakaten på Kollemo 1. april, før sommeren også begynte å fylles opp. Setesdalen var fortsatt hoved-området vårt, med Aases Verden i spissen. Evje-puben drevet av Jan Erik Aadal, som har vært «vertskap» for oss så mange ganger at jeg har mistet tellingen. En stor takk til «Jannik».

IMG_6107.JPG

2017 er året vi er så heldige å få spille på Caféscenen på Seljord Countryfestival i musikk-konkurransen «SjøormCountry». Det er også året vi spiller på den lokale festivalen Eikerapen Roots Festival. Det var et av mine mål når jeg ønsket å gå i
retning av en musikk-karriere etter Idol. At det skjer i overkant av et år etter, er jeg veldig takknemlig og stolt over.

 

Etter det jeg ser på som «etablerings-året» 2017, kom året da vi gikk inn for å produsere noe eget. Etter samtaler om utgivelse med Bent Ivar «Depui» Tversland, startet innspilling 24. januar 2018. Lange dager, mye arbeid, men sammen har vi utrettet et produkt vi er veldig fornøyde med. Takk for at du ønsker å satse på oss.
En stor takk rettes også til våre sponsorer: Blink Trafikkskole, Ole Stulien Transport, Tom Stulien Entreprenør, Sparebanken Sør Byremo og Åseral Maskin & Transport. Støtten deres har vært veldig behjelpelig!


Resten av 2018 bærer preg av jobbing med albumet, men vi dukker likevel opp på forskjellige konserter og festivaler. For andre året på rad står vi på plakaten til American Festival i Vanse, og vi står også i nord-fløyen på Aases Verden tre-fire
ganger i løpet av året. Høydepunktet skjer nok en gang på den lokale festivalen, Eikerapen Roots Festival, når vi får æren av å stå på Hovedscenen på lørdagen.

(foto; Geir Daasvatn)

Tusen takk til Sigbjørn Heggdal, Sonja Brynjulfsen og resten av crewet for at dere tok i mot oss for andre året på rad, og for at dere lager en flott festival for hele lokalmiljøet og de som måtte komme langveisfra.

 

Takk til familie for både økonomisk støtte, og for de gangene vi har trengt husly før konserter. Takk til både familie og venner for at dere kommer på konserter, og de konsertene som måtte komme i fremtiden. Det sier seg selv at uten dere hadde vi ikke vært der vi er i dag. Tusen takk for det.

 

Jeg har gått fra å være alene trubadur, til å spille i en duo, for så å ha fått dyktige band-medlemmer som står ved min side på hver eneste konsert. I tillegg til det er dere gode støttespillere å ha, og kameratskapet vi har hele gjengen er viktig å ha når vi holder på med det vi gjør. En stor takk for det!

 

Til slutt har jeg lyst til å rette en spesiell takk til Simon Stulien. I åtte år har vi skrevet låter sammen, og at vi nå kan se det arbeidet avspeile seg på dette albumet, er en suksess i seg selv. Takk for sene kvelder med låtskriving, positiv og negativ kritikk, utallige diskusjoner innen musikk og alt annet, og en meget god dose latter. Takk for alt til nå. Jeg ser frem til flere år med godt samarbeid.

 

På vegne av hele bandet vil jeg nok en gang takke alle dere som støtter oss og hører på oss på konserter og digitale streaming-tjenester. Vi håper at det vi har produsert faller i smak, og at dere ønsker å høre mer fra oss i fremtiden!

 

-Arthur Olessønn Stulien

bottom of page